الجمعة، 25 سبتمبر، 2009

الكفتة


المقادير:

نصف كيلو لحم مفروم

2 بصلة متوسطة

ملح و فلفل اسود

حزمة كسبرة خضراء

الطريقة:

يفرم البصل و الكسبرة و تضاف الى اللحم المفروم مع اضافة الملح و الفلفل الاسود و بعض الزيت و يمكن اضافة رشة قرفة صغيرة

و تعجن المقادير و تشكل على هيئة أصابع باليد و ترص فى صنية مدهونة زيت مع رش بعض الزيت على الوجه لللتحمير و تدخل الفرن الى ان تحمر و تقدم و تزين بالكسبرة الخضراء أو حسب الرغبة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...