السبت، 17 أكتوبر 2009

الشكشوكة المصرية

المقادير:
1 بصلة مفرومة

2 حبات طماطم

كسبرة خضرة

ملح و فلفل

زيت عباد شمس

4 بيضات

الطريقة:

يوضع الزيت على النار و تضاف اليه البصلة المفرومة و تقلب حتى تصفر ثم تضاف اليها الطماطم المقطعة و يقلب و تضاف اليها الكسبرة الخضراء ثم البيض و الملح و الفلفل و تقلب الى أن تنضج و بالهنا و الشفا أكلة جميلة و بسيطة جدا الكمية تكفى 4 أفراد و تصلح عشاء أو افطار أو سندوتشات على فكرة هى أكلة بسيطة بس قيمتها الغذائية عالية جدا 0

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...