المقادير:
كيلو لحم شمبرى
بصلة كبيرة
حبهان و مستكة فص واحد
الطريقة:
يسلق اللحم فى ماء و يترك لينضج
نسوى حوالى 3 اكواب ارز
نحمر ثوم حوالى 5-6 فصوص كبيرة
و نضع فوقها بعض الخل
نحمص خبز حوالى 4-5- رغيف مقطعة صغيرا
يسقى الخبز بالشوربة و يوضع فوقه الارز و يفرد بالملعقة و يرش فوق الوجه الخل و الثوم و توضع اللحمة فوق الوجه مسلوقة أو محمرة حسب الرغبة و بالهنا و الشفا
ملحوظة ممكن تحطى صلصة متسبكة على الوجه اذا رغبت فى ذلك
كيلو لحم شمبرى
بصلة كبيرة
حبهان و مستكة فص واحد
الطريقة:
يسلق اللحم فى ماء و يترك لينضج
نسوى حوالى 3 اكواب ارز
نحمر ثوم حوالى 5-6 فصوص كبيرة
و نضع فوقها بعض الخل
نحمص خبز حوالى 4-5- رغيف مقطعة صغيرا
يسقى الخبز بالشوربة و يوضع فوقه الارز و يفرد بالملعقة و يرش فوق الوجه الخل و الثوم و توضع اللحمة فوق الوجه مسلوقة أو محمرة حسب الرغبة و بالهنا و الشفا
ملحوظة ممكن تحطى صلصة متسبكة على الوجه اذا رغبت فى ذلك
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق