الأربعاء، 16 ديسمبر، 2009

الكبدة الاسكندرانى


المقادير:
نصف كيلو كبدة بلدى 2 قرن فلفل أخضر أو أحمر حار كمون- ملح شطة 5-6 فصوص ثوم مفرومة خل الطريقة: تتبل الكبدة بالثوم و الملح و الخل حوالى نصف ساعة يوضع الوعاء على النار و يوضع به بعض الزيت تضاف الكبدة و الفلفل اليه الى أن تنضج و لا تغطيها و قلببيها حتى تمام النضج و بالهنا و الشفا ملحوظة : ممكن اضافة بصلة صغيرة مفرومة الى التتبيلة حسب الرغبة و بالف هنا وممكن تقديمها مع بطاطس محمرةو سرطة طحينة أو مكرونة بالصلصة مع ارق تحياتى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...