السبت، 20 فبراير، 2010

السمك المقلى بالصلصة احلى اكلة اسكندرانى


السمك المقلى بالصلصة
اختارى نوع السمك يكون بلطى صغير أو وسط
حوالى كيلو
تبليه و اقليه و طلعيه على ورقة
وبعدين اعملى صلصة من الثوم و الشطة و الملح و تترك لتتسبك
ثم ضعى فيها السمك المقلى و قلبيها
و يقدم مع ارز ابيض او مع عيش بلدى و سلاطة طحينة و سلطة خضراء و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...