الأحد، 18 أبريل 2010

مكرونة بشاميل باللحمة المفرومة من مطبخى بالخطوات






1- تسلق المكرونة 2 يحضر العصاج بتحمير البصلة فى ملعقة سمنة و ملح و فلفل ثم اضافة اضافة اللحمة المفرومة بعد اصفرار البصلة 3 يحضر البشاميل و انا بعمله الاول بدوب الدقيق حوالى 4 - 5 ملاعق فى 2 كوب ماء صغيرين على البارد الى ان يدوب بعدها بقى بضع على النار ملعقة سمنة أو زيت و اضعه عليها و ملح و فلفل ايضا و يقلب الى ان يغلظ قوامه و بهذه الطريقة عمرة ما بيكلكع ابدا ثم يرفع من على النار و يكسر عليه بيضة او 2 و يقلب تصفى المكرونة و يوضع فوقها حوالى موب لبن حليب و الللحمة المعصجة و جزء صغير من البشاميل و شوية زيت و ملح و فلفل و يقلب الجميع و يغطى الوجه بالبشاميل و تدخل الفرن الى أن يحمر الوجه و تنضج و بالهنا و الشفا عليكم و تقبلو تحياتى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...