السبت، 22 مايو، 2010

الجلاش باللحمة المفرومة


المقادير:
نصف كيلو جلاش
زبدة او زيت
نصف لحمة مفرومة معصجة
الطريقة:
يفرد الجلاش بالزبدة السايحة فى الصنية
و يرص فى طبقات
و يقسم الى قسمين و يوضع اللحم المعصج فى النص ثم تضلف باقى كمية الجلاش
و يرش الوجه باللبن و الزبدة و تدخل الفرن الى ان تنضج و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...