السبت، 22 مايو 2010

الجلاش باللحمة المفرومة


المقادير:
نصف كيلو جلاش
زبدة او زيت
نصف لحمة مفرومة معصجة
الطريقة:
يفرد الجلاش بالزبدة السايحة فى الصنية
و يرص فى طبقات
و يقسم الى قسمين و يوضع اللحم المعصج فى النص ثم تضلف باقى كمية الجلاش
و يرش الوجه باللبن و الزبدة و تدخل الفرن الى ان تنضج و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...