المقادير:
نصف كيلو باذنجان
ثوم مفروم
فلفل احمر حار
ملح
خل
الطريقة :
نسلق الباذنجان و نتركه يبرد قليلا
و نفتحه و نضع بداخله الفلفل و الثوم و الملح ( نكون مقلبينهم مع بعض )
و يرش الباذنجان بالخل و يقدم بارد
اعتقد ان اهل اسكندرية اكتر ناس بتعمل النوع دة من الباذنجان و طعمه اكتر من رائع و بالهنا و الشفا
نصف كيلو باذنجان
ثوم مفروم
فلفل احمر حار
ملح
خل
الطريقة :
نسلق الباذنجان و نتركه يبرد قليلا
و نفتحه و نضع بداخله الفلفل و الثوم و الملح ( نكون مقلبينهم مع بعض )
و يرش الباذنجان بالخل و يقدم بارد
اعتقد ان اهل اسكندرية اكتر ناس بتعمل النوع دة من الباذنجان و طعمه اكتر من رائع و بالهنا و الشفا
كده برضه تفتحى نفسى على الاكل
ردحذفانا بعشق الباذنجان المخلل
لكن محرومه منه علشان الثوم اللى فيه
اصلى بعيد عندك ضغطى منخفض والثوم بيضرنى
لكن شكرا ليك يا قمر
يا حبيبتى الف سلامة عليك و الله ما كنت اعرف
ردحذف