الخميس، 29 يوليو 2010

المكرونة الاسباكتى باللحمة المفرومة


المقادير:
كيلو مكرونة اسباكتى
1/2 لحمة مفرومة
بصلتين متوسطين
ملح و فلفل
زيت
صلصلة
الطريقة:
تسلق المكرونة و تترك جانبا و على فكرة لو مش عايزة المكرونة تلزق فى بعضها قلبيها بشوكة بتفرق الوحدات عن بعض
تحضر الصلصة بان تحمر البصلة فى الزيت و يوضع معها اللحمة المفرومة و الملح و الفلفل الى ان تنضج ثم تضاف الصلصة و يقلب الى ان تقترب من الجفاف
امامك طريقتين للتقديم اما تخلطى الصلصة مع المكرونة كلها او ناك تقدمى المكرونة بيضاء و الصلصة لوحدها بس فى الحالة دى حتض
رى تحطى شوية ملح و فلفل و زيت على المكرونة البيضا و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...