اول موسم التوم بتشتريه وهوة لسه اخضر وطبعا بيكون رخيص وبعدين تقشره بالسكينه وتفرمه فى الكبه وتحط عليه شويه ملح كماده حافظه وتعبيه فى علب زجاج او بلاستيك وتحطه فى الفريزر وتطلع علبه علبه على اد الاستخدام تحطها فى التلاجه على الرف وطبعا ممكن يفعد سنتين وبيبقى كانه لسه طازة وطبعا سهل للموظفات لانه بيكون جاهز تطلع العلبه تاخد شويه وتقفل العلبه وتحطها طبعا فى التلاجه
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم
طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...
-
المكونات : 1/4 كيلو لوبيا جافة " بعين سوداء " تنقع فى الماء مدة لا تقل عن ساعتين " لان نقع الحبوب افضل من سلقها علشان عند ...
-
5أكواب دقيق أبيض1 كوب حليب بودرة 1ملعقة وسط خميرة فورية نصف ملعقة سكر نصف كوب زيت ذرة 1بيضة ماء دافئالطريقة:* يخلط الدقيق مع الحليب والسكر...
-
ا لمقادير: نصف كيلو كوسة متوسطة نصف كيلو طماطم ملح و فلفل اسود كسبرة خضراء مقطعة 1/4 فنجان بعض النعناع بصلة متوسطة زبدة الطريقة : ت...
عندي نصائح هامة لقلي امن انا كتبتهم وان شاء الله تنال الاعجاب http://cheif-manar.blogspot.com/search/label/%D9%86%D8%B5%D8%A7%D8%A6%D8%AD
ردحذف