المقادير :
2 كوب دقيق
3 بيضة
فانيليا
ملعقة بيكنج بودر
3 ملاعق كبيرة كاكاو
3/4 كوب سكر
نصف كوب سمن
1/2 كوب ماء
الطريقة :
يوضع البيكنج بودر و الكاكاو على الدقيق و يقلب مع بعضه
تخلط المكونات التنية و هى البيض و السكر و السمن و الماء و الفانيليا و ممكن تضيفى عصير ليمونة بتخلى الرائحة كويسة و تخفى ريحة البيض
توضع المونات بعد خلطها على الدقيق و تقلب جيدا و تدخل الفرن الى ان تنضج
للتجميل :
ممكن تعملى شراب سميك و تسقيها بيه بس تكون باردة و الشراب بارد
و تعملى كريمة شوكولاتة و توزعيها على السطح و تدخليها الثلاجة شوية صغيرين تهدى و تقدم و بالهنا و الشفا
2 كوب دقيق
3 بيضة
فانيليا
ملعقة بيكنج بودر
3 ملاعق كبيرة كاكاو
3/4 كوب سكر
نصف كوب سمن
1/2 كوب ماء
الطريقة :
يوضع البيكنج بودر و الكاكاو على الدقيق و يقلب مع بعضه
تخلط المكونات التنية و هى البيض و السكر و السمن و الماء و الفانيليا و ممكن تضيفى عصير ليمونة بتخلى الرائحة كويسة و تخفى ريحة البيض
توضع المونات بعد خلطها على الدقيق و تقلب جيدا و تدخل الفرن الى ان تنضج
للتجميل :
ممكن تعملى شراب سميك و تسقيها بيه بس تكون باردة و الشراب بارد
و تعملى كريمة شوكولاتة و توزعيها على السطح و تدخليها الثلاجة شوية صغيرين تهدى و تقدم و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق