المقادير :
كيلو دقيق
نصف كيلو سمن سايحة
ملعقتين سمسم منقى و مغسول و محمص
ريحة الكحك " حسب الرغبة ممكن تستغنى عنها و تستبديلها بفانيليا "
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
لبن للعجن او ماء دافئ حسب احتياج العجينة
ملبن للحشو
الطريقة :
تسخن السمنة و توضع على الدقيق و يضاف البودر و السمسم و يعجن باليد و يضاف لبن او ماء حتى تصبح عجينة سهلة التشكيل
تقسم الى كور صغيرة و يوضع الملبن فى المنتصف و تقفل ثم تنقش و تدخل الفرن مع مراعاة ان خبز جميع انواع الكحك و البسكوتات يكون على نار هادية و بعد ما تخرجيها من الفرن و تبرد يرش الوجه بسكر البودرة مضاف اليه فانيليا و بيكون جميل جدا انا عن نفسى بفضل النوع دة لانه سهل جدا و اى واحدة ممكن تعمله و بالهنا و الشفا
كيلو دقيق
نصف كيلو سمن سايحة
ملعقتين سمسم منقى و مغسول و محمص
ريحة الكحك " حسب الرغبة ممكن تستغنى عنها و تستبديلها بفانيليا "
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
لبن للعجن او ماء دافئ حسب احتياج العجينة
ملبن للحشو
الطريقة :
تسخن السمنة و توضع على الدقيق و يضاف البودر و السمسم و يعجن باليد و يضاف لبن او ماء حتى تصبح عجينة سهلة التشكيل
تقسم الى كور صغيرة و يوضع الملبن فى المنتصف و تقفل ثم تنقش و تدخل الفرن مع مراعاة ان خبز جميع انواع الكحك و البسكوتات يكون على نار هادية و بعد ما تخرجيها من الفرن و تبرد يرش الوجه بسكر البودرة مضاف اليه فانيليا و بيكون جميل جدا انا عن نفسى بفضل النوع دة لانه سهل جدا و اى واحدة ممكن تعمله و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق