الخميس، 12 أغسطس 2010

قطايف رمضان


طريقة عمل القطايف:
اول حاجة لازم تكون القطايف مفرودة و باردة و افتحها بعيد عن بعضها
تانى حاجة فى كذا طريقة لعمل القطايف اول طريقة انك تحشيها حسب الموجود عندك
ممكن مكسرات و قرفة و سكر
ممكن سودانى و جوز هند وزبيب و قرفة و سكربتخلطى كل الحاجات دى مع بعض و بعدين بتقفلى القطايف كويس و بتحمريها فى زيت او سمن و ليس قلى و تطلعيها على ورق لامتصاص الزيت الزيادة
و تستنى لما تبرد و بعدين ترشيها بالشراب مش تغرقيها فيه مجرد رشة
و كمان فى طريقة تانية بتنفع مع القطايف العصافير انك تفتحيها و تقفليها من ناحية واحدة على شكل قرطاس و تحمريها و بعدين ترشيها بالشراب و تحطى فى الفتحة كريم شانتيه بتبقى حلوة قوى و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...