لمقادير: ا
كوبان ونصف ماء
كوبان ونصف ماء
نصف كوب زيت نباتي
كوبان ونصف الكوب دقيق بالخميرة
ملعقة من الفانيليا
كوبان ونصف الكوب دقيق بالخميرة
ملعقة من الفانيليا
اربع بيضات
شراب سميك
الطريقة "
اغلى الماء مع الزيت ثم اضيفى اليه الدقيق و اتركيها تبرد و بعد كدة حطى البيض و الفانيليل و قلبيها
و حطيها فى كيس عشان تحطيها تتقلى فى زيت سخن ط مثل تقطيع لقمة القاضى "
و لما تحمر خرجيها و بعدين حطيها فى الشراب و قلبيها و قدميها بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق