السبت، 2 أكتوبر، 2010

طريقة عمل الجمبرى


المقادير :
نصف كيلو جمبرى اى حجم
2 حبة طماطم
حزمة كسبرة صغيرة
بصلة متوسطة مفرومة
الطريقة :
نضع حوالى 3 اكواب ماء على النار
نضع البصلة و الكسبرة تقطع صغيرا و توضع
و نبشر الطماطم و نضعها و نضيف ملح و فلفل و كمون و ذرة شطة حمراء
تترك الى ان تغلى ثم يوضع الجميرى و عنما يغلى الجميع تخفض النار الى ان ينضج و يقدم مع ارز بالخلطة او ارز اصفر بالكركم .
و بالهنا و الشفا

هناك تعليق واحد:

  1. يابوقى عليه الجمبرى( الجمبرى غلوه غلوه غلوه واحنا بنكلوه ابو اسكندر

    ردحذف

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...