السبت، 2 أكتوبر 2010

طريقة عمل الجمبرى


المقادير :
نصف كيلو جمبرى اى حجم
2 حبة طماطم
حزمة كسبرة صغيرة
بصلة متوسطة مفرومة
الطريقة :
نضع حوالى 3 اكواب ماء على النار
نضع البصلة و الكسبرة تقطع صغيرا و توضع
و نبشر الطماطم و نضعها و نضيف ملح و فلفل و كمون و ذرة شطة حمراء
تترك الى ان تغلى ثم يوضع الجميرى و عنما يغلى الجميع تخفض النار الى ان ينضج و يقدم مع ارز بالخلطة او ارز اصفر بالكركم .
و بالهنا و الشفا

هناك تعليق واحد:

  1. يابوقى عليه الجمبرى( الجمبرى غلوه غلوه غلوه واحنا بنكلوه ابو اسكندر

    ردحذف

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...