الاثنين، 14 فبراير 2011

العجة بالبطاطس

المكونات
بيض 
كسبرة خضراء
طماطم مقطعة مكعبات 
بطاطس مقطعة مكعبات و مقلية من قبل 
بصلة مبشورة
زيت 
ملح و فلفل اسود
الطريقة 
يضرب البيض بالشوكة و يضاف اليه الملح والفلفل الاسود

يوضع الزيت فى اناء (طاسة ) و تضاف اليه البصلة المبشورة و تحمر 
ثم تضاف مكعبات الطماطم و تقلب و تضاف  
باقى المكونات ثم يوضع البيض اخر حاجة و تخفض النار و تغطى الى ان تنضج و بالهنا و الشفا  :





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...