الأحد، 6 مايو، 2012

الأرز بالكبد

المقادير 
نصف كيلو كبد دجاج 
ثلاث اكواب ارز منقوعة فى الماء لمدة لا تقل عن ساعة 
زيت 
بصلة مفرومة متوسطة 
فص ثوم
ملح و فلفل و جنزبيل 
الطريقة
يوضع زيت فى الاناء و توضع فيه البصلة المفرومة و الثوم و الكبد و الملح و الفلفل و الجنزبيل الى ان تتحمر الكبد ثم يوضع ثلاث اكواب ماء و يضاف الارز الى ان يغلى الجميع ثم تغطى و تخفض النار الى ان تنضج و بالهنا و الشفا 

هناك تعليق واحد:

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...