الأحد، 31 يناير 2016

طريقة عمل طاجن السبيط حصرى

المقادير 
كيلو سبيط منظف و مقطع شرائح صغيرة 
حزمة شبت و حزمة بقدونس و حزمة كسبرة خضراء 
حبتين طماطم مقطعة مكعبات صغيرة 
ملح و فلفل اسود و شطة و جنزبيل 
بصلتين مبشورتين 


زيت قليل 
الطريقة 
يوضع السبيط مع البصل و الملح و الفلفل و البهارات الاخرى فى قليل من الزيت على النار و يقلب جيدا ثم تضاف مكعبات الطماطم و بعدها الخضرة مقطعة صغيرا و يقلب الجميع و يضاف اليه نصف كوب ماء و عندما يقترب من السواء يدخل الفرن الى ان يتم نضجه و يقدم مع العيش الاسمر و السلاطة الخضراء و بطاطس محمرة و ممكن مع ارز احمر او اصفر حسب الرغبة و بالهنا و الشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...