الاثنين، 31 مايو، 2010

شيش طاووك


شيش طاووك((دجاج او لحم نفس الطريقه
الطريقه
نقطع بصل وفلفل رومي وحطي كوبين صغار ماء على حسب كمية الدجاج وحطي الدجاج وبهارات ونخلطهم وندخله الفرن حتى ينشف الماء وييبقى ناشف.............وممكن تاكلينه مع جبن شرائح قليل الدسم ونصف رغيف خبر اسمر................
او ممكن تحطيه فى الميكروويف و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...