فى أكتر من طريقة لعمل العرقسوس " و على فكرة العرقسوس من افيد المشروبات للجسم بيظبط المعدة و الكبد و الكلى ممتاز و طبيعى جدا "
الطريقة الاولى و دى السهلة اننا نضرب كمية من العرقسوس يعنى مثلا نصف كوب و نكمل الخلاط بالماء و على فكرة ممكن نخفف بعد كدة بالماء لو تقيل المهم بعد ما تضربيه فى الخلاط تصفيه بمصفاة ضيقة جدا و تحطيه فى الثلاجة
الطريقة التانية و انا مش بفضلها اننا نجيب شوية عرقسوس و نرش عليهم رشة بيكربونات و رشة ماء و نسيبه لما يخمر شوية و بعدين نحطة فى شاشة و نضيف عليه الماء عشان يتصفى و بردة تحطيه شوية فى الثلاجة و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق