السبت، 20 فبراير 2010

السمك المقلى بالصلصة احلى اكلة اسكندرانى


السمك المقلى بالصلصة
اختارى نوع السمك يكون بلطى صغير أو وسط
حوالى كيلو
تبليه و اقليه و طلعيه على ورقة
وبعدين اعملى صلصة من الثوم و الشطة و الملح و تترك لتتسبك
ثم ضعى فيها السمك المقلى و قلبيها
و يقدم مع ارز ابيض او مع عيش بلدى و سلاطة طحينة و سلطة خضراء و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...