المقادير : نصف كيلو جلاش
زبدة
باكو كاستر
شراب للزينة
الطريقة :
يحضر الكاستر ثم يفرد الجلاش طبقات بالزبدة السايحة و نكون قاسمين الجلاش الى نصفين
و بعد فرد نص الكمية يوضع الكاستر ثم يوضع فوقها نص الكمية الاخرى و يرش الوجه بالزبدة و تخل الفرن الى ان تنضج و ترش بالشرابات البارد و تقطع و تقدم و بالهنا و الشفا
زبدة
باكو كاستر
شراب للزينة
الطريقة :
يحضر الكاستر ثم يفرد الجلاش طبقات بالزبدة السايحة و نكون قاسمين الجلاش الى نصفين
و بعد فرد نص الكمية يوضع الكاستر ثم يوضع فوقها نص الكمية الاخرى و يرش الوجه بالزبدة و تخل الفرن الى ان تنضج و ترش بالشرابات البارد و تقطع و تقدم و بالهنا و الشفا
مرحبا
ردحذفانا بحب الجلاش جدا
وطريقتك سهله وبسيطه كما يمكن تشكليل الجلاش باشكال عديده جدا منها الورده والمثلث والاصابع ... وغيرها
تسلمى يا قمر