الجمعة، 21 مايو 2010

الجلاش بالكاستر : حصرى


المقادير : نصف كيلو جلاش
زبدة
باكو كاستر
شراب للزينة
الطريقة :
يحضر الكاستر ثم يفرد الجلاش طبقات بالزبدة السايحة و نكون قاسمين الجلاش الى نصفين
و بعد فرد نص الكمية يوضع الكاستر ثم يوضع فوقها نص الكمية الاخرى و يرش الوجه بالزبدة و تخل الفرن الى ان تنضج و ترش بالشرابات البارد و تقطع و تقدم و بالهنا و الشفا

هناك تعليق واحد:

  1. مرحبا
    انا بحب الجلاش جدا
    وطريقتك سهله وبسيطه كما يمكن تشكليل الجلاش باشكال عديده جدا منها الورده والمثلث والاصابع ... وغيرها
    تسلمى يا قمر

    ردحذف

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...