الاثنين، 14 يونيو 2010

فول بالخلطة

المكونات :
بصلة متوسطة
فول مدمس
حبة طماطم
ملح و كمون و شطة
زيت
الطريقة :
تحمر البصلة فى قليل من الزيت ثم توضع فوقها الطماطم مقطعةو يقلب ثم يضاف الفول و الملح و الكمون و الشطة و يقلب الجميع جيدا و يغلى جيدا
ثم يرفع من على النار و يقدم و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل النجرسكو بالفراخ

المقادير تكفى 6 افراد كيلو مكرونة عقل كبيرة او بن نصف كيلو صدور فراخ مقطعة صغير ملح و فلفل و بابريكا و كسبرة ناشفة و قرفة و شطة بصلة مفرو...