الجمعة، 23 يوليو 2010

المكرونة بالخرشوف

المقادير :
نصف كيلو مكرونة بن أو عقل
زيت زيتون
حوالى 5 خرشوفات مقطعين مكعبات
كسبرة خضراء
ملح و فلفل اسود
شوربة
الطريقة :
تسلق المكرونة و تترك جانبا
يشوح الخرشوف فى زيت الزيتون و يضاف اليه جزء من الكسبرة الخضرا
و يوضع الملح و الفلفل
و تضاف اليه بعض الشوربة الى ان يتم يتم نضجه توضع باقى الكسبرة الخضراء و تطفئ النار حتى تحتفظ بلونها الاخضر فريش
تصب المكرونة المسلوقة فوق الخليط السابق و تقلب جيدا و تقدم بالهنا و الشفا
ممكن اضافة رشة جبنة موتزيلا حسب الرغبة .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...