الخميس، 12 أغسطس 2010

الكوسة بالباشاميل


المقادير:
نصف كيلو كوسة مقطعة طرنشات
ملح و فلفل اسود
سمن او زبدة " ممكن اضافة ربع كيلو لحمة مفرومة معصجة او بدونها حسب رغبتك "
الباشاميل:
3 ملاعق دقيق تحمر فى شوية سمنة ثم يضاف لها لبن او مرقة و ملح و فلفل اسود و تقلب جيدا حتى تغلظ قوامها و تترك جانبا " وممكن بعد ماتبرد تضيفى بيضة و تقلبيها على الباشاميل "
الطريقة :
تسلق الكوسة او تحمر و تفرد فى صنية مستديرة ثم يوضع الباشاميل على الوجه و تدخل الفرن الى ان تحمر و تنشف شوية و تقدم و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...