الجمعة، 13 أغسطس، 2010

سمك البحر بالفلفل الاحمر


المقادير:
كيلو سمك بربون
2 راس ثوم
فلفلة حمراء كبيرة و فلفلة صفراء و فلفل اخضر عادى
بصلة مفرومة
دقيق ملح فلفل اسود شطة
الطريقة :
يخلط الدقيق مع الملح و الفلفل و الشطة و يوضع السمك بداخله يبطن بالدقيق
و يوضع اناء به زيت سخن على النار و يقلى السمك الى ان يحمر و يرفع من على النار
و فى اناء اخر نجيب شوية زيت و نحط عليها الثوم يكون شبه مصحح مش مفروم و بعده البصلة المفرومة الى ان يصفرو و بعدها نحط ملح و فلفل اسود و بعدين نحط الفلفل الملون و يتقلب الجميع كويس لغاية رائحة الفلفل ما تطلع و نحط شوية ماءالى ان يغلى بعد كدة يرص السمك فوق
الخلطة السابقة و يدخل الفرن الى ان ينشف و يصبح جاهز للتقديم و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل الدونات بالشكولاتة

المقادير نصف كيلو دقيق ابيض  ملعقة خميرة فورية ملعقة لبن بودرة