السبت، 14 أغسطس 2010

طاجن اللحم بالبطاطس حصرى !!

المقادير :
نصف كيلو لحمة مسلوقة و مقطعة صغيرا و متبلة بملح و الفلفل الاسود
3 حبات بطاطس تقطع ترنشات و تتبل بملح و فلفل اسود و تحمر فى ملعقة سمن على نار هادئة الى ان تنضج
لاكمال الطبق تكونى عاملة حوالى 3 اكواب رز بالشعرية مستوى
الطريقة :
تحمر اللحمة فى نفس سمنة البطاطس بعد ما تستوزى البطاطس خليها فى نفس الاناء و تحطى اللحمة عليها تحمرى اللحمة تحمير خفيف و ترفع من على النار
و بعدين تحطى الارز بالشعرية فوقها و تساويه بالمعلقة
و تقلبى الاكلة فى طبق التقديم و تقدم مع سلاطة خضراء وهى وجبة جميلة جدا و سهلة فى تحضيرها و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...