المقادير :
فرخة مقطعة اربع
2 بصلة كبيرة
3 فصوص ثوم كبيرة
حبة طماطم مقطعة
ملح و فلفل اسود
ذرة جنزبيل
شطة
عودين كسبرة خضراء
عودين نعناع ناشف
ملعقة سمنة
الطريقة :
توضع الفرخة المقطعة فى اناء و يقطع البصل كبير و يوضع فوقها ثم يوضع الثوم و الملح و الفلفل و الشطة و الجنزبيل و الكسبرة و النعناع و الطماطم و السمن و يقلب الجميع و تترك لتتبل مثلا 10 دقائق
ثم توضع على النار و لما تبدا تغلى جامد تغطى و تخفض النار الى ان تنضج و ممكن فى الاخر علشان الوجه يحمر تدخليها الفرن 5 دقائق و تقدم مع مكرونة بالصلصة و السلاطات و بالف هنا و شفا
فرخة مقطعة اربع
2 بصلة كبيرة
3 فصوص ثوم كبيرة
حبة طماطم مقطعة
ملح و فلفل اسود
ذرة جنزبيل
شطة
عودين كسبرة خضراء
عودين نعناع ناشف
ملعقة سمنة
الطريقة :
توضع الفرخة المقطعة فى اناء و يقطع البصل كبير و يوضع فوقها ثم يوضع الثوم و الملح و الفلفل و الشطة و الجنزبيل و الكسبرة و النعناع و الطماطم و السمن و يقلب الجميع و تترك لتتبل مثلا 10 دقائق
ثم توضع على النار و لما تبدا تغلى جامد تغطى و تخفض النار الى ان تنضج و ممكن فى الاخر علشان الوجه يحمر تدخليها الفرن 5 دقائق و تقدم مع مكرونة بالصلصة و السلاطات و بالف هنا و شفا
مبرووووووووك النيولوك
ردحذفتسلم ايديك شكلها يفتح النفس
رمضان كريم
ربنا يبارك فيكى يا قمر وجودك منورنى بجد كل سنة و انت طيبة رمضان كريم
ردحذفطريقة سهلة كتير
ردحذفكل سنة وانتي طيبة.
كل سنة و انت طيبة و بالف خير
ردحذف