الاثنين، 9 أغسطس 2010

محتارة تعملى ايه فى العزومة ؟


الفكرة التانية :
لو حتعملى فراخ كطبق رئيسى ممكن تعملى معاه الملوخية الخضرا و كفتة و ارز ابيض و برام بطاطس فى الفرن و سلاطة خضراء و باذنجان بالصلصة و بطاطس شيبس بتجمل اى سفرة

الفكرة الثالثة :
بردة لو الاساسى عندك فراخ ممكن تعملى معاها مكرونة عادية بالصلصة و كفتة و سلاطة خضراء و باذنجان ببالصلصة و شيبس
الفكرة الرابعة :
مع الفراخ ممكن تعملى مكرونة بالبشاميل باللحمة المفرومة و شيبس و سلاطة خضراء
الفكرة الخامسة :
ممكن تعملى مع الفراخ بردة صنية جلاش او رقاق باللحمة المفرومة و السلاطات الى قلنا عليها و كفتة بردة و ملوخية خضراء
و خليكى دايما جاهزة و مستعدة ببالزيادة شوية فى المقادير لان ممكن تحصل مفاجات مثلا حد يحتاج زيادة او ييجى حد زيادة فى الععزومة و الكمية اللى حتزيد ما فيش منها مشكلة لانها حتنفعك فى البيت مرة تانية ممكن تجمعيها و تبقى فطار فى يوم تانى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...