الجمعة، 3 سبتمبر 2010

بسكوت الينسون


المقادير : كوبان و نصف دقيق
كوب سكر
كوب صغيرة زيت
باكو بيكنج بودر
3 بيضة
فانيليا
ملعقة كبيرة ينسون مغسولة
نصف كوب لبن او ماء
الطريقة :
توضع البيكنج بودر على الدقيق و تقلب
ثم تخلط باقى المحتويات الاخرى و تصب فوق الدقيق و تقلب جيدا حتى تختلط و ما تقلقيش هى حتبقى زى عجينة الكيك بالضبط
دخليها الفرن الى ان تحمر
بعد كدة طلعيها من الفرن و قطعيها شرائح طولية رفيعة و اقسميها على صنيتين و دخليها تانى الفرن عشان تتحمص
و لما تنشف اخرجيها و يقدم مع شاى و هو طعمة بصراحة اكتر من رائع و ساهل جدا جربيه و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...