السبت، 4 سبتمبر 2010

الفول بالخل و الثوم


المكونات :
طبق فول كبير
ملح و فلفل اسود
ملعقة خل ابيض
4 فصوص ثوم مفرومين
زيت
الطريقة :
يحمر الثوم فى الزيت ثم يضاف الخل و الفول و الملح و الفلفل و يقلب الجميع و يغلى جيدا و يقدم ساخن و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...