المقادير :
نصف كيلو جمبرى اى حجم
2 حبة طماطم
حزمة كسبرة صغيرة
بصلة متوسطة مفرومة
الطريقة :
نضع حوالى 3 اكواب ماء على النار
نضع البصلة و الكسبرة تقطع صغيرا و توضع
و نبشر الطماطم و نضعها و نضيف ملح و فلفل و كمون و ذرة شطة حمراء
تترك الى ان تغلى ثم يوضع الجميرى و عنما يغلى الجميع تخفض النار الى ان ينضج و يقدم مع ارز بالخلطة او ارز اصفر بالكركم .
و بالهنا و الشفا
نصف كيلو جمبرى اى حجم
2 حبة طماطم
حزمة كسبرة صغيرة
بصلة متوسطة مفرومة
الطريقة :
نضع حوالى 3 اكواب ماء على النار
نضع البصلة و الكسبرة تقطع صغيرا و توضع
و نبشر الطماطم و نضعها و نضيف ملح و فلفل و كمون و ذرة شطة حمراء
تترك الى ان تغلى ثم يوضع الجميرى و عنما يغلى الجميع تخفض النار الى ان ينضج و يقدم مع ارز بالخلطة او ارز اصفر بالكركم .
و بالهنا و الشفا
يابوقى عليه الجمبرى( الجمبرى غلوه غلوه غلوه واحنا بنكلوه ابو اسكندر
ردحذف