السبت، 18 فبراير 2012

كفتة الجزر

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة 
حزمة كسبرة خضرة مقطعة صغير
بصلة متوسطة مبشورة 
جزرة متوسطة مبشورة بشر رفيع جدا 
ملح و فلفل اسود 
زيت 
ملعقتين دقيق 
الطريقة
 تخلط المقادير معا جيدا باليد و تشكل على هيئة اصابع و ترص فى 
صنية و تدخل الفرن الى ان تنضج و بالهنا و الشفا روعة جربيها .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل النجرسكو بالفراخ

المقادير تكفى 6 افراد كيلو مكرونة عقل كبيرة او بن نصف كيلو صدور فراخ مقطعة صغير ملح و فلفل و بابريكا و كسبرة ناشفة و قرفة و شطة بصلة مفرو...