الخميس، 10 يناير 2013

طاجن السمك البورى فى الفرن " حصرى "

المقادير :
كيلو سمك بورى 
بصل ترنشات
ملح و فلفل اسود 
- ليمون طرنشات -كمون 
-فلفل اخضر طرنشات  -شطة 
جنزبيل 
حبة طماطم طرنشات 
 زيت -ثوم مفروم 


الطريقة :
 يتبل السمك بالثوم و البهارات 
يترك حوالى ساعة
ثم يرص فى الصنية و يوضع فوقه ترنشات البصل و الفلفل الاخضر و الليمون و الطماطم و يرش بالزيت و يمكن اضافة نصف كوب ماء دخل الفرن الى ان ينضج و يقدم مع ارز ابيض او حسب الرغبة .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...