نصف كيلو مكرونة مسلوقة
ريع كيلو جبنة موتزريلا
اربع حبات زيتون مقطعة
حبة طماطم مقطعة
قرن فلفل مقطع
بصلة مبشورة
اتنين فص ثوم
زيت
اثمن بسطرمة مقطعة
ملح و فلفل اسود قليل من الشطة " حسب الرغبة
نصف كيلو فراخ بانيه مقطعة صغير
الطريقة
تسلق الفراخ و تترك جانبا
يوضع الزيت و البصل و الفراخ و الملح و الفلفل الاسود و الطماطم و كل المكونات السابقة ماعدا البسطرمة و الموتزريلا
تغطى الى ان تنضج الفراخ
ثم يقلي الجميع مع المكرونة و تضاف نصف المتزريلا و البسطرمة و تقلب و توضع فى صنية و تضاف باقى الموتزريلا على الوجه و تدخل الفرن الى ان تنضج
جربيها و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق