الاثنين، 3 يوليو 2017

مكرونة بالفرن

المقادير
نصف كيلو مكرونة مسلوقة
ريع كيلو جبنة موتزريلا
اربع حبات زيتون مقطعة


حبة طماطم مقطعة
قرن فلفل مقطع
بصلة مبشورة
اتنين فص ثوم 
زيت 
اثمن بسطرمة مقطعة
ملح و فلفل اسود قليل من الشطة " حسب الرغبة 
نصف كيلو فراخ بانيه مقطعة صغير
الطريقة 
تسلق الفراخ و تترك جانبا
يوضع الزيت و البصل و الفراخ و الملح و الفلفل الاسود و الطماطم و كل المكونات السابقة ماعدا البسطرمة و الموتزريلا
تغطى الى ان تنضج الفراخ
ثم يقلي الجميع مع المكرونة و تضاف نصف المتزريلا و البسطرمة و تقلب و توضع فى صنية و تضاف  باقى الموتزريلا على الوجه و تدخل الفرن الى ان تنضج 
جربيها و بالهنا و الشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...