المقادير
نصف كيلو كبدة مقطعة صغير
بصلة صغيرة مبشورة
5 فصوص ثوم مفرومين
2 قرن فلفل اخضر
كمون
كسبرة ناشفة
فلفل اسود
ورقتين لاورا
شطة
خل
ليمون
" ممكن اضافة قليل من جوزة الطيب حسب الرغبة "
الطريقة
توضع المكونات السابقة فوق الكبدة و تترك لمدة نصف ساعة
يسخن زيت فى طاسة و توضع به الكبده
تقلب و تخفض النار و تغطى و قب النضج تعلى النار و تستمرى فى التقليب الى ان تجف المياه تماما
تعلى سندوتشات فينو او كيزر و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق