الاثنين، 9 أغسطس 2010

كيفية اختيار الاطباق فى العزومة ؟


طبعا كل سنة و انتم طيبين رمضان على الابواب و كلنا بنعزم احبابنا فى الشهر الكريم فانا حبيت اطرح عليكى افكار ممكن تنفذيها فى العزومة على اساس ان الاطباق تكون متجانسة و متناغمة مع بعضها و ضيوفك يفرحو بيكى و اليك بعذ الافكار البسيطة دى
الاولى :
لو حتقدمى سمك كطبق رئيسى لازم طبعا تبقى عارفة عدد الضيوف كام و تعملى حسابك فى زيادة مثلا 3 او 4 وحدات
المهم ايه بقى اللى يعمل مع السمك طبعا مجموعة السلطات الجميلة بتاعتنا و هى البابا غنوج و الباذنجان بالصلصة و كمان ممكن سلطة البطاطس المسلوقة و ما تنسيش طبعا السلاطة الخضراء و الارز البنى و ممكن تعملى كمية ارز ابيض لان فى ناس مش بتفضل ابنى حسب رغبتها و جنب دة بقى ممكن تعملى طاجن سبيط محترم و يا ريت بقى بطاطس شيبس ودى كانت اول فكرة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...