الاثنين، 9 أغسطس، 2010

عصير قمر الدين


حوالى نصف لفة قمر الدين تقطعيها و تنقعيها فى ماء مدة طويلة مثلا من اول الظهر لغاية قرب المغرب
و بعدها تضربيها فى الخلاط و معاها السكر و تصبيه فى الكاسات للتقديم على الفطار
و نصيحة مهمة قوى ما تقدميش العصاير مثلجة لان دة بيتعب المعدة جدا و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...