الاثنين، 9 أغسطس 2010

عصير قمر الدين


حوالى نصف لفة قمر الدين تقطعيها و تنقعيها فى ماء مدة طويلة مثلا من اول الظهر لغاية قرب المغرب
و بعدها تضربيها فى الخلاط و معاها السكر و تصبيه فى الكاسات للتقديم على الفطار
و نصيحة مهمة قوى ما تقدميش العصاير مثلجة لان دة بيتعب المعدة جدا و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...