الاثنين، 9 أغسطس 2010

طريقة عمل الجبنة البيضا الريكوتا فى البيت حصرى !!



كيلو لبن حليب مغلى و متقلب كويس و بمجرد ما تطفى عليه النار اعصرى عليه عدد 2 ليمونة و سبيه لمدة دقائق بعدها قوامه حيتماسك و حيتجبن و بعدين تاخدى الجبنة تحطيها فى شاشة و تصفيها من الماء تعتبر ماء زائد تخلصى منه
حطيها بعد كدة و هى جوة الشاشة بردة فى مصفاة علشان تنزل ميتها كلها حوالى نصف ساعة او غاية لما مايتها تنزل بعدها حطيها فى علبة و احفظيها فى الثلاجة و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...