الجمعة، 20 يوليو، 2012

طريقة عمل برام اللحم بالبطاطس

المقادير 
نصف كيلو لحمة مقطعة صغير 
3 حبات ببطاطس
3 حبات طماطم 
ملح و فلفل اسود
زيت عباد شمس 
بصلة كبيرة 
الطريقة 
يوضع اللحم فى البرام الفخار و تقطع البصلة و توضع فوقه ثم توضع مكعبات البطاطس و مكعبات الطماطم 
و الح و الفلفل و تزود بالماء و يوضع بعض الزيت و يقلب الجميع جيدا و توضع فى الفرن على الرف السفلى 
و تبقى فى الفرن مدة طويلة لا تقل عن ثلاث ساعات و اذا نقص الماء تزود بالماء الى ان تنضج و بالهنا و الشفا وممكن ان تقدم مع ارز بالشعرية و سلاطة خضراء

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كفتة الدجاج

االمقادير نصف كيلو فراخ بانيه مفرومة  بصلتين مفرومين ملح و فلفل اسود كسبرة ناشفة ذرة قرفة و ذرة شطة الطريقة تخلط المقادير ال...