الخميس، 11 مارس 2010

طاجن الفراخ بالخضار و لا ارووووووووووووووووع جربوه





المقادير:


دجاجة مقطعة أربع


ملح و فلفل


بصلتين مفرومين وا ترنشات


شطة


جنزبيل


4 فصوص ثوم


2 حبة طماطم


حبتين كوسة مقطعة


حبتين بطاطس


زيت أو زبد


الطريقة:


يوضع الزيت على النار و توضع فيه كل المكونات و الخضار المقطع و تشوح جيدا


ثم يضاف 2 كوب مكاء و ملعقتين صلصة


و تترك لتغلى ثم تدخل الفرن الى أن تنضج و صدقونى روعة و يقدم مع ارز ابيض و بالهنا و الشفا مع أرق تحياتى

هناك تعليق واحد:

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...