1- الطريقة الاولى : تحمرى بصلة و تحطى عليها شطة و كمون و ملح و بعدها تحطى الطماطم المضروبة فى الخلاط و متصفية و تسبيها لغاية ما تتسبك و الطريقة دى تنفع للمكرونة اذا كنت عايزة تعمليها حامية 2 - الطريقة الثانية : اذا كنت مستعجلة بقى وراجعة من يوم عمل طويل ممكن تحطى ملعقة زبدة و عليها شوية ملح و فلفل اسود وبعدها تحطى الطماطم و تسبيها لما تستوى و تبدا تنشف شوية 3 - الطريقة الثالثة : لو كنت بتعملى باذنجان أو كشرى و عايزة الصلصة بتاعته : تحمرى ثوم مفروم فى شوية زيت و بعدها تحطى نقطة خل بيخليها رهييبة و بعدها حطى الطماطم و تسببيها تتسبك 4 - الطريقة الرابعة دى بقى من ابتكارى و بتبقى جميلة قوى مع المكرونة الاسبكتى عبارة عن انك بتجيبى الطماطم و تقطعيها و تحطيها فى الخلاط و تحطى عليها بصلة متقطعة و كمان فصين ثوم و تضربى كل دة فى الخلاط و تصفيه و بعدين تحطى شوية زيت و لما يسخنوا تحطى عليهم الصلصة دى جربيها جميلة جدا ملحوظة هامة : ممكن اضافة صلصة طماطم جاهزة فى كل الطرق الا الطريقة الأخيرة لازم تكون طماطم مع ارق أمنياتى للجميع بالصحة و العافية الدائمين
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم
طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...
-
المكونات : 1/4 كيلو لوبيا جافة " بعين سوداء " تنقع فى الماء مدة لا تقل عن ساعتين " لان نقع الحبوب افضل من سلقها علشان عند ...
-
5أكواب دقيق أبيض1 كوب حليب بودرة 1ملعقة وسط خميرة فورية نصف ملعقة سكر نصف كوب زيت ذرة 1بيضة ماء دافئالطريقة:* يخلط الدقيق مع الحليب والسكر...
-
ا لمقادير: نصف كيلو كوسة متوسطة نصف كيلو طماطم ملح و فلفل اسود كسبرة خضراء مقطعة 1/4 فنجان بعض النعناع بصلة متوسطة زبدة الطريقة : ت...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق