1- تسلق المكرونة 2 يحضر العصاج بتحمير البصلة فى ملعقة سمنة و ملح و فلفل ثم اضافة اضافة اللحمة المفرومة بعد اصفرار البصلة 3 يحضر البشاميل و انا بعمله الاول بدوب الدقيق حوالى 4 - 5 ملاعق فى 2 كوب ماء صغيرين على البارد الى ان يدوب بعدها بقى بضع على النار ملعقة سمنة أو زيت و اضعه عليها و ملح و فلفل ايضا و يقلب الى ان يغلظ قوامه و بهذه الطريقة عمرة ما بيكلكع ابدا ثم يرفع من على النار و يكسر عليه بيضة او 2 و يقلب تصفى المكرونة و يوضع فوقها حوالى موب لبن حليب و الللحمة المعصجة و جزء صغير من البشاميل و شوية زيت و ملح و فلفل و يقلب الجميع و يغطى الوجه بالبشاميل و تدخل الفرن الى أن يحمر الوجه و تنضج و بالهنا و الشفا عليكم و تقبلو تحياتى
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم
طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...
-
المكونات : 1/4 كيلو لوبيا جافة " بعين سوداء " تنقع فى الماء مدة لا تقل عن ساعتين " لان نقع الحبوب افضل من سلقها علشان عند ...
-
5أكواب دقيق أبيض1 كوب حليب بودرة 1ملعقة وسط خميرة فورية نصف ملعقة سكر نصف كوب زيت ذرة 1بيضة ماء دافئالطريقة:* يخلط الدقيق مع الحليب والسكر...
-
ا لمقادير: نصف كيلو كوسة متوسطة نصف كيلو طماطم ملح و فلفل اسود كسبرة خضراء مقطعة 1/4 فنجان بعض النعناع بصلة متوسطة زبدة الطريقة : ت...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق