المقادير:
- 1/4 كيلو سجق
- 3/4 كيلو بطاطس
- نصف كيلو طماطم
- زيت أو سمن
- بصلة متوسطة مفرومة
- 2 فص ثوم مفروم
- ملح و فلفل أسود
- يحمر السجق و يترك جانبا
- تحمر البصلة فى الاناء بشوية زيت أو سمن
- و يضاف اليها البطاطس المقطعة و الملح و الفلفل و الثوم و يقلبالجميع جيدا
- يضاف عصير الطماطم و يقلب الجميع الى ان يغلى
- يضاف اليها السجق و يغلى الجميع جيدا ثم تدخل الفرن حتى يتم النضج و بالهنا و الشفا جربوها صدقونى رههههههههيبة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق