الأربعاء، 21 أبريل 2010

حصرى : صنية البطاطس بالسجق

المقادير:

  1. 1/4 كيلو سجق
  2. 3/4 كيلو بطاطس
  3. نصف كيلو طماطم
  4. زيت أو سمن
  5. بصلة متوسطة مفرومة
  6. 2 فص ثوم مفروم
  7. ملح و فلفل أسود
الطريقة :

  • يحمر السجق و يترك جانبا
  • تحمر البصلة فى الاناء بشوية زيت أو سمن
  • و يضاف اليها البطاطس المقطعة و الملح و الفلفل و الثوم و يقلبالجميع جيدا
  • يضاف عصير الطماطم و يقلب الجميع الى ان يغلى
  • يضاف اليها السجق و يغلى الجميع جيدا ثم تدخل الفرن حتى يتم النضج و بالهنا و الشفا جربوها صدقونى رههههههههيبة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...