المقادير :
كيلو سمك بلطى متوسط
نصف كيلو طماطم
فلفل اخضر
شطة كمون
ثوم
قطرات خل
ملح و فلفل اسود
الطريقة :
نسلق السمك فى ماء به ملح و فلفل اسود و كمون
و لا نتركه كثيرا عشان ما يتهريش
و نكون مجهزين الصلصة بتحمير الثوم و معاه الفلفل الاخضر و الشطة فى شوية زيت و نحط عليهم قطرات من الخل
و بعدين نحط عليهم عصير الطماطم
الى ان يغلى الجميع
نطلع السمك من الماء و نحطه على الصلصة و بعدين ندخله الفرن الى ان يتم نضجه و بالهنا و الشفا
ملحوظة :
ممكن بدل ما تسلقى السمك ممكن تقليه بس الطريقة دى اصح و اخف على المعدة و قليلة فى الزيوت للى مش عايز وزنه يزيد تقبلو تحياتى
كيلو سمك بلطى متوسط
نصف كيلو طماطم
فلفل اخضر
شطة كمون
ثوم
قطرات خل
ملح و فلفل اسود
الطريقة :
نسلق السمك فى ماء به ملح و فلفل اسود و كمون
و لا نتركه كثيرا عشان ما يتهريش
و نكون مجهزين الصلصة بتحمير الثوم و معاه الفلفل الاخضر و الشطة فى شوية زيت و نحط عليهم قطرات من الخل
و بعدين نحط عليهم عصير الطماطم
الى ان يغلى الجميع
نطلع السمك من الماء و نحطه على الصلصة و بعدين ندخله الفرن الى ان يتم نضجه و بالهنا و الشفا
ملحوظة :
ممكن بدل ما تسلقى السمك ممكن تقليه بس الطريقة دى اصح و اخف على المعدة و قليلة فى الزيوت للى مش عايز وزنه يزيد تقبلو تحياتى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق