الأربعاء، 2 يونيو 2010

الباذنجان المخلل


المقادير:
نصف كيلو باذنجان
ثوم مفروم
فلفل احمر حار
ملح
خل
الطريقة :
نسلق الباذنجان و نتركه يبرد قليلا
و نفتحه و نضع بداخله الفلفل و الثوم و الملح ( نكون مقلبينهم مع بعض )
و يرش الباذنجان بالخل و يقدم بارد
اعتقد ان اهل اسكندرية اكتر ناس بتعمل النوع دة من الباذنجان و طعمه اكتر من رائع و بالهنا و الشفا

هناك تعليقان (2):

  1. كده برضه تفتحى نفسى على الاكل
    انا بعشق الباذنجان المخلل
    لكن محرومه منه علشان الثوم اللى فيه
    اصلى بعيد عندك ضغطى منخفض والثوم بيضرنى
    لكن شكرا ليك يا قمر

    ردحذف
  2. يا حبيبتى الف سلامة عليك و الله ما كنت اعرف

    ردحذف

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...