الأحد، 25 يوليو 2010

مكرونة بالفراخ


المقادير:
كيس مكرونة اسباكتى
3 حبات طماطم
3 بصلات مفرومين ناعم
ملح و فلفل اسود
زيت
نصف كيلو فراخ بانيه او فراخ مخلية مقطعة صغير
4 فصوص ثوم غير مفرومين
الطريقة :
اولا تسلق المكرونة و تترك جانبا و يضاف اليها ملح و بعض الزيت و تقلب
ثانيا نحضر الفراخ بان نضع شوية زيت فى الاناء و يوضع فوقها البصل و الملح و الفلفل الاسود و الثوم و يقلب بعض الوقت ثم توضع قطع الفراخ و يقلب الجميع ثم نبشر الطماطم فوقها و تقلب و تخفض النار الى ان تنضج و تنشف
بعدها نصب الفراخ فوق المكرونة و يقلب الجميع مع اضافة فلفل اسود و رشة زيت و تقدم ووكم معها سلاطة خضرا و بطاطس محمرة
و بالهنا و الشفا

هناك تعليق واحد:

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...