الخميس، 29 يوليو 2010

طريقة عمل الارز البنى للسمك


المقادير:
4 أكواب لرز منقاة و مغسولة
4 أكواب ماء
ملح
بصلة متوسطة
زيت
الطريقة:
تحمر البصلة فى شوية زيت الى ان تغمق خالص
يضاف الماء عيها و يوضع الملح
ثم يوضع الارز فوقها الى ان يغلى بعدها نهدى النار خالص و نغطى الحلة الى ان ينضج و يقدم مع سمك مقلى او مشوى و ممكن اضافة ثوم لو حبيتى و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل النجرسكو بالفراخ

المقادير تكفى 6 افراد كيلو مكرونة عقل كبيرة او بن نصف كيلو صدور فراخ مقطعة صغير ملح و فلفل و بابريكا و كسبرة ناشفة و قرفة و شطة بصلة مفرو...